PIZZA HUT EXPRESS ROTTERDAM

PIZZA HUT EXPRESS ROTTERDAM Pizza Hut for the Love of Pizza

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 186 beoordelingen
7 dec 2019 om 21:44 My order didn't arrive. It's a joke.
5 dec 2019 om 21:03 moest zo lang wachten op me eten ze waren het vergeten! als goedmakertje een drankje gehad.
28 nov 2019 om 18:56 Alle piza kwam kapot !!
25 nov 2019 om 9:51 Vreselijk slecht eten, ijskoud en pizza was helemaal dubbel geklapt. Gebeld maar er werd niets met onze klacht gedaan. Nooit meer.
25 nov 2019 om 6:29 Pizza koud en betaald voor chicken strips niet gekregen!!! Dus... volgende keer bestel ik hier niet
24 nov 2019 om 16:27 Super lekker!
24 nov 2019 om 4:36 1,5 uur gewacht op mn bestelling uiteindelijk een koude pizza gehad.
23 nov 2019 om 7:23 De bezorger kon de flat niet vinden Pizza s niet warm meer, jammer
22 nov 2019 om 19:50 Duurde veel langer dan er gemeld werd en ik had cheezy crusht besteld maar kreeg het niet.
20 nov 2019 om 18:20 Het eten was nooit geleverd en ik heb me geld niet terug. Heb pizzahut gebeld maar ze doen niets eraan.
18 nov 2019 om 11:00 Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik een melding dat de bestelling over 30 zou plaatsvinden, bestelling is na ruim een uur pas geleverd. Pizza's waren lauw.
11 nov 2019 om 20:45 Lekker en eerder dan verwacht.